U prošlom blogu objasnili smo što je porezno savjetništvo, no vrijedi li uložiti i u dodatno savjetovanje?

Porezno savjetništvo bavi se isključivo poreznom problematikom. Ono što je pojednicima i poduzećima potrebno kako bi se mogli u potpunosti posvetiti svojem poslovanju, osim poreznog savjetništva, su i financijsko i pravno savjetovanje.

Koje su dodatne usluge savjetovanja?

Odvjetničke usluge

Odvjetnik pruža pravno zastupanje i savjetovanje pravnim i fizičkim osobama. Može se baviti trgovačkim, obveznim, poreznim, radnim, nasljednim i/ili upravnim pravom, kao i ostalim vrstama.

Usluge financijskog savjetovanja i računovodstva

Računovodstvo je važan dio svakog poduzeća. Može nuditi i knjigovodstvene usluge te financijsko i poslovno savjetovanje, a ujedno se bavi i evidencijom svih financijskih transakcija, vrši zapise u poslovne knjige te ostale potrebne usluge za poslovanje poduzeća.

Usluge stalnog sudskog vještaka

Stalni sudski vještak je osoba koja je na temelju iskustva i savjesnosti odabrana od suda kao specijalist za određeno područje. Sud traži od vještaka stručno mišljenje kako bi ono bilo uvaženo u nekom pravnom sporu. Vještačenje se uzima kao stručni nalaz o predmetu spora, a vezano je za neku specijalnost ili granu.

Uz navedene usluge savjetovanja, pojedinci i poduzeća mogu na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije, znanje i savjete.

Drugim riječima, možete dobiti cjelokupnu poslovnu potporu uz koju se možete maksimalno koncentrirati na ono što volite, a manje vremena trošiti na administrativne obveze.

Ukoliko vam je potrebno dodatno savjetništvo, svakako proučite sve o našim suradnicima. Osim suradnika za navedene usluge, imamo i brojne suradnike izvan Hrvatske, tako da smo u mogućnosti pružati usluge za sve vaše poslovne poduhvate izvan Hrvatske.

 

Zanima vas više?

Pratite nas na našim Facebook i LinkedIn stranicama za još jednostavnih objašnjenja i savjeta.