Sastanak s poreznim savjetnikom može vam biti potreban iz mnogo razloga. Optimizacija porezne obveze samo je jedan od razloga. Već ranije pisali smo o tome tko je porezni savjetnik i što radi, no ponekad je teško povezati te informacije s vlastitim potrebama.
Ako ste se ikad zapitali zašto doći na sastanak s poreznim savjetnikom i trebaju li vam uopće usluge poreznog savjetnika, nastavite čitati, možda baš ovdje pronađete odgovor.

U nastavku Vam donosimo kratak pregled osnovnih usluga koje nudimo svojim klijentima.

 

Kontinuirano praćenje

Kontinuirano praćenje uključuje praćenje obračuna svih poreznih obveza, te pružanje pravovremenih informacija kao i savjeta o prevenciji poreznih rizika. Također uključuje i suradnju prilikom poreznih nadzora. Sve navedeno doprinosi umanjenju poreznog rizika, odnosno upravljanju istim.

Porezna analiza i optimizacija

Porezna analiza namijenjena je svim onim poduzetnicima koji nemaju potrebu za kontinuiranim poreznim praćenjem, no zainteresirani su za optimizaciju poreznih obveza, ili se samo žele uvjeriti da sve što rade je prema propisima u svrhu prevencije i upravljanja poreznim rizikom.

Zastupanje u sporovima

Ako niste optimizirali sve svoje obveze da budu u skladu sa svim propisima i Zakonima, može doći do spora s Poreznom Upravom. Kao ovlašteni porezni savjetnik, Dean Cimera može vas zastupati pred Poreznom Upravom, stoga jedna od naših usluga je i zastupanje u svim poreznim postupcima te poreznim upravnim sporovima.

Porezne prijave

Porezne prijave ponekad mogu biti komplicirane, a iste svakako nisu nešto gdje želite pogriješiti budući da može doći do značajnih poreznih obveza. Upravo zato nudimo pomoć prilikom izrade poreznih prijava (porez na dohodak) građana, obrtnika i slobodnih zanimanja.

Porezna mišljenja

Porezna mišljenja namijenjena su svim onim poduzetnicima koji žele pomoć pri tumačenju određene poslovne situacije. Ponekad je teško sagledati poslovne situacije iz svih kutova, i osigurati da su zadovoljeni svi Zakonski propisi. Tu mi nastupamo, sa svojim širokim spektrom znanja i iskustva, možemo vam pomoći da vaše poslovanje bude u skladu s propisima, te da sve porezne obveze iz predmetne poslovne situacije budu optimizirane.

Ostale porezne i financijske usluge

S obzirom na naše znanje i iskustvo, možemo vam pružiti i „tailor made“ usluge vezane uz financije i poreze, kako bi dobili upravo onu uslugu koju tražite, a da možda nije navedena u tekstu ranije.

 

To je samo dio usluga koje vam možemo ponuditi. Nadamo se da smo Vam barem malo pojasnili koji su to razlozi zašto doći na sastanak s poreznim savjetnikom.
Stoga, ako imate neko porezno ili financijsko pitanje, čak i ako se niste prepoznali u gore navedenom tekstu, slobodno nam se obratite, rado ćemo vam pomoći.

Pratite nas na našim Facebook i LinkedIn stranicama za još jednostavnih objašnjenja.